De online kaart voor wereldwijde projecten

Ben jij op zoek naar een toekomstige plek om als Arts Internationale Gezondheidszorg (AIGT) te gaan werken? Heb jij al een land of plaats in gedachten, maar nog geen contactpersoon? Ben je als medisch specialist (in opleiding) op zoek naar een doorlopend project dat aansluit bij jouw specialisme? Wil jij onderzoek doen in een uitdagende setting maar weet je niet wie je waar kan benaderen?

Global Health is een dynamisch werkveld. Met deze nieuwe en verbeterde wereldkaart willen we Global Health actoren stimuleren om zich te verbinden, samen te werken en ideeën uit te wisselen. Of je nu arts, verpleegkundige, onderzoeker of verloskundige bent in global health, of een organisatie vertegenwoordigd in het veld – je bent uitgenodigd om je eigen profiel te maken en je eigen pin te plaatsen.

Welkom bij Linking Doctors:
De database voor medische gezondheidswerkers met interesse om (kortdurend) te werken in een low- and middle-income country (LMIC).

TROIE heeft, in samenwerking met Kenniscentrum Global Health (KCGH), alle spelers in het veld van Global Health – (para)medici, onderzoekers, instellingen, en projecten – in kaart gebracht. Dit met als resultaat een platform om met elkaar in contact te komen. Gebruik de kaart om aan anderen te laten weten waar je op dat moment werkzaam bent, maar vooral ook om contacten te leggen met experts op andere locaties. Zo maken we dat global health netwerk nog iets groter! Deze plekken zijn (per categorie) weergegeven op een wereldkaart. De kaart is geanonimiseerd, maar contactgegevens zijn te verkrijgen via TROIE: linkingdoctors@troie.nl

Een ander doel is om deze wereldkaart zo compleet mogelijk te maken. Dus stuur andere interessante werkplekken/projecten graag door naar bovenstaand e-mailadres!  Ook kan je zelf gegevens toevoegen via de site

»» open de wereldkaart!